Home

Welkom op onze site !

 

SaxeBelle is een enthousiaste vrouwenband uit Haarsteeg en omstreken (Noord Brabant). Wat deze band zo bijzonder maakt, is dat deze alleen maar bestaat uit slagwerkers en saxofonisten.

Vanaf januari 2004 staat het orkest onder de bezielende leiding van Daphne Aardoom. Zij weet de verschillende niveaus binnen de band tot een harmonieus geheel te laten klinken.De band is ontstaan uit Loena’tics: een familieband van zussen, schoonzussen en vriendinnen en is in de loop van de jaren aangevuld met bekenden van bekenden.

Medio 2004 is de naam SaxeBelle gekozen. De huidige bezetting bestaat uit 2 slagwerkers, 3 sopraansaxen, 7 altsaxen, 5 tenorsaxen en 3 baritonsaxen. Nog steeds zijn nieuwe saxofonistes en slagwerkers welkom! Dus speel je sax of slagwerk en ben je van het vrouwelijke geslacht schroom dan niet en stuur een mailtje of kom een keer gezellig kijken op de repetitie! We repeteren wekelijks op vrijdagavond van 19:00u tot 20:30u.

Veel optredens leiden tot nieuwe optredens en Saxebelle is blij met de podiumervaring die daarmee wordt opgedaan. Wij werken er hard aan om het plezier dat een ieder aan het optreden beleeft ook te laten overslaan op het publiek.

 

Wil je contact met ons opnemen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

foto: Maarten Wiersma

image1